Livsspejlinger

Ny bog for unge mennesker - lidt ældre må dog godt læse med.

_DSF0543

Det er en bog for unge mennesker, der prøver at forstå sig selv og deres forhold til andre. Det er en bog med en alvorlig tone, men også med et meget livsbekræftende perspektiv.
Fra Forordet:
Vi lever i en tid, hvor det nye er Gud, dét fra i går er kult, og alt det gamle er yt. Og hvis noget er gået galt, skal vi for alt i verden straks kigge fremad og komme videre.
Denne livsorientering ligger op til lethed og fart, for den har ingen tyngende bagage med i form af langtidsholdbare sandheder, der udfordrer vores måde at leve på. Derfor ser vi et væld af bøger om børneopdragelse og life-coaching, der konkurrerer om at vise den letteste og hurtigste vej til succes og lykke.
Men det er en trend, der er på vej til at vende. Mange begynder at forstå, at psykologisk fastfood, der lover fuldstændig ubesværet lethed og et quick fix for alle problemer, er en diæt uden substans.
Som ved enhver form for overdreven indtagelse af fastfood og junkfood melder der sig på et tidspunkt en trang til en mere nærende livsforståelse - en interesse for en dybere forståelse af livet og én selv.

Bogen kan bestilles hér - hos Saxo.com (130 kr.)